MASTERCLASS

Lad os hoppe lige ud i det. Jeg har bestemt mig for at lave en Masterclass i fair proces ledelse og medarbejderinddragelse.

ALT HVAD JEG VED OM FAIR PROCESSER FORTÆLLER JEG DIG OVER 3 DAGE!

Jeg vil lære dig alt, hvad jeg ved om fair og unfair processer og medarbejderinddragelse i små og store forandringer. Eller så meget, vi nu kan nå på 1+1+1 dage.

Ambitionen er, at det bliver konkret, handlingsfokuseret og brugbart. Realiteten er, at du undervejs også bliver små-bombaderet med teori og forskningsundersøgelser, som leder frem til tanke- og handleværktøjerne. 

De to første kursusdage: Vi skal have det forskningsbaserede grundlag på plads. Du får en grundig – men ikke alt for nørdet – introduktion til principperne og dynamikkerne i unfair og fair proces, kollektiv intelligens, progress principle, small wins, debrief m.m. Du får med andre ord de centrale, tanke- og handleværktøjer til design af fair processer. 

Vi gennemgår almindelige ledelsesstile ift. indsigter fra fair og unfair proces. Du får fx indsigt i, hvordan du kan undgå at falde i de mest almindelige “adfærds-og procesfælder”, der skaber en oplevelse af pseudo-inddragelse, unfair proces og jævnt dårlig ledelse. Vi gennemgår og bruger nogle af de mest grundlæggende praktiske fair proces-værktøjer til planlægning af din forandringsindsats.

Intermezzo. Hjemme i organisationen gør du noget, fordi du selvfølgelig er blevet  inspireret på både kursus dag 1 og 2. De andre kan lære af dine erfaringer. Derfor har jeg programsat en videokonference á halvanden time mellem hver af de to første kursusdage. Så kan I lærer af hinandens nye erfaringer med at bruge fair procesværktøjer til ledelse af medarbejderinddragelse igen praksis.

 Kursusdag 3: Medarbejderinddragelse skal ledes for at lykkes! Med hvad betyder det i praksis? Du får flere konkrete værktøjer og inspiration til “live” fair proces ledelse og facilitering. Eksempler fra forskellige typer af medarbejderinddragelse, forandringer og organisationer, herunder Europas bedste offentlige arbejdsplads, der ligger i Danmark. Jeg har skrevet en bog om dem, der udkom d. 3. november 2020.

Hvem er du? Ja, det ved jeg jo ikke endnu. Dog er du nok:

Chef, leder af medarbejdere, projektleder, konsulent, tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant

I hvert fald bakser du ofte med medarbejderinddragelse i vigtige forandringstiltag, hvor I skal have folk til aktivt og gerne ganske frivilligt at gøre en helhjertet indsats for at tænke med og handle, så løsningerne rent faktisk kommer til at virke ude i praksis. 

Altså implementeret.

Implementeret betyder fx at du et halvt år senere kan gå ud i praksis og se, at medarbejderne forsat gør noget anderledes…som er direkte koblet op på den forandring I ville skabe.  

Det er det, vi på 1+1+1 dage sammen, vil arbejde på.

Form

Vi veksler mellem flere korte oplæg og deltageraktivitet på kursusdagene.

Videokonferencer på Zoom mellem kursusdagene: Forvent at ca. 5 personer hver gang kan præsentere deres foreløbige erfaringer som vi andre kan stille spørgsmål til, bidrage med input på og blive klogere af.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Hvor? Aalborg: Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg

Hvornår? Kursusdagene foregår 26. januar, 2. marts, 23.marts 2021. Kl. 9-15.30

Videokonferencer: 9. februar og 16. marts kl. 8.30-10.00 afholder jeg videokonferencer på Zoom, hvor vi deler erfaringer med at gøre fair processer i egen praksis inden vi mødes til næste kursusdag.

Pris: 14.995 ex moms. Tre tilmeldte fra samme organisation udløser en gratis fjerde plads. Forplejning inkluderet. 

Tilmelding

Skriv til mig på min mail, der meget originalt hedder:

fairproces@fairproces.dk

Først til mølle

  • Dit fulde navn og stilling
  • Navn og adresse på din organisation
  • Dit telefonnummer
  • Din email

Jeg lukker holdet ved 16 deltagere.

Kan jeg tilmelde flere på én gang?

Ja da. Hvis I er tre tilmeldte fra samme organisation udløser det en gratis plads til en fjerde kollega. 

Er tilmelding bindende?

Tilmelding er først bindende efter d. 20. december 2020. En kollega kan overtage din kursusplads, hvis du selv bliver forhindret i at deltage i kurset. Hvis arrangementet på tidspunket for afholdelse er erklæret ulovligt af myndighederne, finder vi en ny dato. Er du forhindret på de nye datoer refunderes beløbet for masterclass.