Slides


Vil du ha’ mine slides?

Få de populære modeller fra min bog og foredrag "Fair proces – fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger”

Byg bro mellem siloerne3

 

 

Konklusionen er: Køb den til ledelsesteamet, læs den og brug den som inspiration til den forandringsproces, som I i resten af jeres arbejdstid som skoleledere vil komme til at stå i! En god leder kendes bl.a. på håndværket. Her er værktøjet!

Claus Hjortdal. Formand, Skolelederforeningen.

 

Jeg har anvendt fair proces-principperne  som leder i sundhedsvæsenet, hvor forandringer er et vilkår. Bogen bør være obligatorisk læsning for alle ledere i og af forandringsprocesser. Den er systematisk, let tilgængelig og har solid evidensforankring. Man får sin ledelsesværktøjskasse udvidet med et power tool.

Charlotte Buch Gøthgen.Viceklinikchef og overlæge, Aalborg Universitetshospital

 

…en af de mest anvendelige bøger om forandringsledelse jeg har læst – en kærkommen how-to-do-it bog, med en solid teoretisk forankring! 

Martin Gredal. Skoleleder, Rosenlundskolen

 

…den tilgang til forandringer jeg har manglet i mit virke som leder i en videnstung virksomhed, hvor forandringer er hverdag. For den praksisorienterede byder den på mange brugbare redskaber. Hermed varmt anbefalet.”

Morten Holst Bjørno. Produktionschef, Martin Professional A/S.

 

…et fantastisk arbejdsredskab til en leder, der arbejder med forandringsprocesser. Når jeg roser bogen så vældigt, er det fordi fair proces giver vejledninger på, hvad der kan virke, hvorfor det virker og konkrete vejledninger, som er lige til at gå ud og bruge.”

Marietta Rosenvinge, Leder af døgncenter Frederikshavn.